Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Jessy trotse mama van 2 kindjes.
In 2013 heb ik mijn Master opleiding afgerond in de Musculoskeletale

kinesitherapie optie sportkinesitherapie.  Zelf ben ik altijd intensief met

sport bezig geweest o.a. competitie skiën  en zeilen waardoor mijn keuze

voor sportkinesitherapie snel gemaakt was.

 

Na mijn master opleiding ben ik me verder gaan specialiseren in de manuele  therapie en de manuele lymfedrainage ad Vodder. Gedurende deze opleidingen ben ik beginnen werken bij groepspraktijk In motion te Zwijndrecht om praktijkervaring op te doen. 

In 2018 ben ik deze huispraktijk gestart om het werk te kunnen combineren met de kindjes. Hier werk ik op maandag, woensdag en vrijdag. Dinsdag en Donderdag werk ik in de groepspraktijk kiné melsele.

 

Door met een zeer grote variabiliteit aan patiënten te werken, begon ik te merken dat stress en foutieve ademhaling vaak de oorzaak is van vele klachten. Meer en meer begon dit onderdeel van de kiné mijn interesse op te wekken, hierdoor ben ik opleidingen gaan volgen voor hyperventilatie, kortademigheid, autogene drainage met focus op baby's en kinderen.

 Ik besteed veel aandacht aan de kwaliteit van de behandeling, de behandelreeks start steeds met een anamnese waarmee ik een goed overzicht probeer te krijgen van de klachten. Hierop volgt het onderzoek en wordt er vervolgens de behandelmethode bepaald en toegepast. Om deze kwaliteit te garanderen volg ik regelmatig bijscholingen en voldoe ik aan de voorwaarden van pro Q kine..